Producenter: Westjysk Smag

Westjysk Smag er grundlagt af Benny og Dorte Agerbo, og smags-eventyr startede i 2013 ved lidt af en tilfældighed, da deres æblelund havde leveret en overflod af æbler. Dengang var ideen at lave deres egen æblemost. I begyndelsen havde de dog ikke styr på gæringsprocesserne, og den første æblemost endte med at blive en noget ustabil cider. Efter utallige timers passioneret arbejde, lykkes det dog at få processerne under kontrol. Og nu åbnede der sig et helt nyt univers med utallige muligheder. Samtidigt tog drømmen også mere form. Dorte og Benny ville genskabe en ny fortolkning af likøren, men på naturens helt egne præmisser. Uden sulfitter, uden sprøjtning og med naturligt alkoholindhold frembragt via deres helt egen vildgær.

Næste eventyr er blevet deres mad eddiker. Eddikerne er ligeledes fremstillet helt uden tilsætningsstoffer, af den helt rene natur. Og de egner sig fortræffeligt til at bruge direkte på årstidernes salater, som marinader eller i sovse. Ja – faktisk kan man drikke dem direkte til f.eks. et ostebord.

Westjysk Smag har udfordret dem selv med konstant at være på en rejse med af udforske råvarer fra den lokale fauna for at afprøve diversiteten af spændende smage, men især brugen af deres mælkebøtter har været en succes. Og som de siger – “ting ta’r tid”.

Læs mere på deres hjemmeside: Westjysk Smag

OBS! Vi sælger kun flasker med alkohol i butikken i Rosengården 14, 1174 København K