Om NORDIC TREATS

Kun 2 minutters gang fra Nørreport station, mellem Fiolstræde og Kultorvet, ligger den dejlige gade Rosengården. Her er hyggelige cafeer, frisørsaloner og butikker med alt fra børnetøj, fritidsudstyr, kunstplakater og asiatiske varer. NORDIC TREATS holder til i nr. 14, og er en butik hvor du kan forkæle dig selv og dem du holder af med søde fristelser og smukt design.

Hos Nordic Treats får du lokale delikatesser og skandinavisk design fra danske og nordiske producenter. Vi har et særligt udvalg af chokolade, delikatesser, drikkevarer og gourmetslik foruden designvarer, såsom skåle, bakker og lysestager. Vi har fokus på bæredygtige, innovative og lokale produkter, samt dansk design.

Her kan du få gratis smagsprøver. Butikken har åbent mandag til torsdag 10-17:30, fredag 10-18 og lørdag 11-16. Ellers kan du altid bestille dine varer og gaver i webshoppen, der har åbent 24/7.

Er du på udkig efter en gave, som ikke er spiselig, har vi også et udvalg af designvarer, som repræsenterer skandinavisk stil, nyskabelse og omtanke. En populær gave er for eksempel den flade vandflaske fra VANDRET, som er designet med tanken om at gøre noget godt for sig selv og naturen.