Om NORDIC TREATS

Rosengården i København K

Kun 2 minutters gang fra Nørreport station, mellem Fiolstræde og Kultorvet, ligger den dejlige gade Rosengården. Her er hyggelige cafeer, frisørsaloner og butikker med alt fra børnetøj, fritidsudstyr, kunstplakater og asiatiske varer. NORDIC TREATS holder til i nr. 14, og er en butik hvor du kan forkæle dig selv og dem du holder af med søde fristelser og smukt design.

Har du brug for en lille pause tilbyder vi økologisk te fra Emeyu Tea og TeSelskabet, eller en kop filterkaffe lavet med friskkværnede bønner fra Copenhagen Coffee Lab. Vi har håndlavede flødeboller, økologisk flødeis fra Hansens Is om sommeren og et udvalg af treats til den lille lækkersult.

Skal du have lidt lækkert til gæsterne, så har vi et udvalg fra danske og nordiske producenter af chokolade, gourmet konfekture og delikatesser, samt festlige bobler fra Copenhagen Sparkling Tea Company, gin

Er du på udkig efter en gave, som ikke er spiselig, har vi også et udvalg af designvarer, som repræsenterer skandinavisk stil, nyskabelse og omtanke. En populær gave er for eksempel den flade vandflaske fra VANDRET, som er designet med tanken om at gøre noget godt for sig selv og naturen.