Tilbud til virksomheder

firmagaver, reception, møder

Firmagaver

Skal I fejrer en medarbejders jubilæum? Har en kollega lige fået barn? Skal medarbejderne have en julegave, eller skal I holde reception for at markere en stor success? Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige til lejligheden.

Vi har udvalgt noget af det bedste fra producenter af dansk gourmet konfekture og delikatesser, samt et udvalg af designvarer som repræsenterer skandinavisk passion, nyskabelse og omtanke.

Gaver i sidste øjeblik

Skulle I have glemt en gave til den eksterne speaker, eller har I brug for en gave til kundens reception i eftermiddag, så har vi gaveæsker og gaveposer klar i flere forskellige prisklasser. Vi kan selvfølgelig også hurtigt lave en gaveæske som passer til modtagerens smag og jeres budget. Ring til os og vi sørger for at have gaven pænt pakket ind og klar til afhentning i butikken indenfor kort tid.

Mødeforplejning

Hvis I skal holde reception eller møder med kunder tilbyder vi et lækkert udvalg af gourmet slik, Sparkling Tea (alkoholfri eller med 5% alkohol) fra Copenhagen Sparkling Tea Company, økologisk saft samt håndlavede flødeboller med marcipanbund fra Anker Chokolade.

Kontakt os enten ved at ringe på 7174 2714 eller ved at komme forbi butikken, så vi kan tale om de mange forskellige muligheder.