Privatlivspolitik

– indsamling og anvendelse af personoplysninger

Persondatapolitik hos NORDIC TREATS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos NORDIC TREATS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

NORDIC TREATS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.nordictreats.dk er

Sapidus ApS
Rosengården 14, st. tv.
1174 København K

CVR nr. 40499385
+45 71 74 27 14
kontakt@nordictreats.dk

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dine varer, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) arkiveres ud fra gældende dansk lovning.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem iZettle som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i iZettle´s datacentre.

Sådan behandler iZettle kortindehaveres kontaktoplysninger

Når du køber noget fra en sælger der bruger iZettle, kan du vælge at få tilsendt en kvittering på købet via e-mail eller sms. Hvis du oplyser din e-mailadresse eller dit mobilnummer, husker iZettle dine oplysninger til næste gang du køber noget fra en sælger der bruger iZettle, hvis du bruger samme betalingskort. Det gælder selvom du ikke tidligere har købt noget fra den pågældende sælger. Det betyder, at din e-mailadresse eller dit mobilnummer allerede kan ses i kvitteringsvisningen næste gang du køber noget fra en sælger der bruger iZettle.

iZettle AB (publ), reg. nr. 556806-0734, Regeringsgatan 59, 111 56 Stockholm, Sverige er ansvarlig for behandling af personlige data og bruger kun din e-mailadresse eller dit mobilnummer til at sende kvitteringer til dig. iZettle bruger aldrig dine personlige data til andre formål end til at sende dig kvitteringer. Vi deler ikke dine oplysninger med andre, medmindre du forinden udtrykkeligt har givet dit samtykke til dette eller vi informerer dig herom, før vi påbegynder nogen behandling til nye formål eller et formål der stemmer overens med det formål, vi indsamlede dine personlige data til, alle i overensstemmelse med gældende love og regler. Hvis du ønsker at vi skal korrigere, opdatere eller fjerne dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på help.dk@izettle.com.

Rettighed til at modtage en kopi af dine oplysninger

Det er iZettle der behandler dine personoplysninger når du bruger deres tjenester, men det betyder ikke at du ikke selv har nogen kontrol over dem. Du har dine egne rettigheder, og de er vigtige for os. Du har ret til at modtage en kopi af de personoplysninger, vi behandler om dig. Du har desuden ret til at sikre at de personoplysninger vi behandler er opdaterede og korrekte. For at udøve din ret og modtage en kopi af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på help.dk@izettle.com. Sørg for at skrive dit navn i meddelelsen, så vi nemt kan identificere dig. Du kan læse mere om dine rettigheder og hvordan vi behandler personlige oplysninger i vores Privatlivspolitik.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@nordictreats.dk.