Om butikken

Du kan handle i butikken i Rosengården 14, Kbh K og i vores webshop

Kun 2 minutters gang fra Nørreport station, mellem Fiolstræde og Kultorvet, ligger den dejlige gade Rosengården. Her er hyggelige cafeer, frisørsaloner og butikker med alt fra børnetøj, fritidsudstyr, kunstplakater og asiatiske varer. NORDIC TREATS holder til i nr 14, og er en butik hvor du kan forkæle dig selv og dem du holder af med søde fristelser og smukt design.

Har du brug for en lille pause tilbyder vi økologisk te fra Emeyu Tea og Teselskabet, eller en kop filterkaffe lavet med friskkværnede bønner fra Copenhagen Coffee Lab. Vi har håndlavede flødeboller samt chokolade fra Anker Chokolade, økologisk flødeis fra Hansens Is og et udvalg af treats til den lille lækkersult.

Skal du have lidt lækkert til gæsterne, så har vi et udvalg af det bedste fra producenter af dansk gourmet konfekture og delikatesser, samt festlige bobler fra Copenhagen Sparkling Tea Company.

Er du på udkig efter en gave, som ikke er spiselig har vi også et udvalg af designvarer, som repræsenterer skandinavisk stil, nyskabelse og omtanke. En populær gave er for eksempel den flade vandflaske fra VANDRET, som er designet med tanken om gøre noget godt for sig selv og naturen.

Se videopræsentation af butikken

Forskellige muligheder for indpakning

Vi pakker med glæde gaver ind, så de præsenterer sig smukt. Vi har gaveæsker, cellofanposer og gavepapir, så der er mange muligheder for at få en gave pakket smukt ind alt efter behov og ønsker.

Indpakning koster ikke ekstra og vi tilbyder også små kort til en personlig hilsen.

Gå på opdagelse i webshop