Tilbud til virksomheder

Firmagaver, reception, møder

Firmagaver med forkælelse og fortællinger fra Norden

Forkæl medarbejderne eller samarbejdspartnere med produkter, som repræsenterer skandinavisk stil, nyskabelse og omtanke.

Fælles for vores udvalg er, at der bag hver af produkterne står en passioneret, lokal producent, som med kærlighed til sit fag, har et mål om at skabe noget unikt.

Den begejstring og umage vil vi gerne hylde og dele med jer.

Så skal I fejrer en medarbejders jubilæum? Har en kollega lige fået barn? Skal medarbejderne eller kunderne have en julegave? Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige til lejligheden.

Gå på opdagelse i webshop

Mødeforplejning

Uanset om I skal holde reception for at markere en stor succes eller mindre møder med kunder, tilbyder vi et lækkert udvalg af gourmet slik, Sparkling Tea (alkoholfri eller med 5% alkohol) fra Copenhagen Sparkling Tea Company, økologisk saft samt håndlavede flødeboller med marcipanbund fra Anker Chokolade.

Copenhagen Sparkling Tea har flere varianter, alle er økologiske og med ingen eller lav alkoholprocent. BLÅ er en af de alkoholfrie varianter og et festligt alternativ til mousserende vine

Læs mere...

Gaver i sidste øjeblik

Har du glemt en gave til den eksterne speaker, eller har I brug for en gave til kundens reception i eftermiddag, så har vi gaveæsker og gaveposer klar i flere forskellige prisklasser. Vi kan selvfølgelig også hurtigt lave en gaveæske, som passer til modtagerens smag og jeres budget. Ring til os og vi sørger for at have gaven pænt pakket ind og klar til afhentning i butikken indenfor kort tid.

Kontakt os enten ved at ringe på 7174 2714, skriv e-mail til [email protected], eller ved at komme forbi butikken, så vi kan tale om de mange forskellige muligheder

Kontakt os