Malund BOTTLES - Designflaske

Bottles

Bottles er designet i Danmark og produceret i Italien. Flaskens prop er produceret af et kork materiale ved navn Sughera.

Fremstillet af micro-agglomerat er Sughera perfekt steriliseret og sammensat uden nogen form for lim. Udover at være miljøvenlig er Sughera den mest sundhedsvenlige og selvfølgelig fødevaregodkendte prop, der til forskel fra dens konkurrenter ikke afgiver kemisk polyuretan lim til indholdet i flasken. Sughera proppen tåler op til 50 grader varme samt opvaskemaskine og er tidens mest bæredygtige prop med en lang levetid.

Anvend designflasken som karaffel til vand, vin og saft. Eller hæld den færdiglavede müsli på Bottle igen, når den har været i ovnen. Både flaske og prop går i opvaskemaskinen og proppen slutter 100% tæt så du skal ikke være bange for at ligge flasken ned i køleskabet med flydende indhold.

Inspiration

Bottles er inspireret af datidens mælkeflasker som nu i flere reproduktioner pynter i moderne køkkener. Et minde om en svunden tid, hvor man vidste præcis hvor råvaren, i dette tilfælde mælken, kom fra og hvor flaskens genanvendelse var en naturlig del af hverdagen.

Med tankerne henledt på mælkeflasken formede idéen sig til Bottles under en hyggelig familiemiddag.

Buy this
  • 99,00 kr