By LOHN – Towel 35 x 50 cm, 2-pack, Light Pink

2 stk strikket bomuldshåndklæde 35x50cm med aftagelig lædersnor

By LOHN’s strikkede ALL ROUND HÅNDKLÆDE er perfekt til køkken, badeværelse eller som gæstehåndklæde. Har en smuk og aftagelig læderhank, så du selv bestemmer om håndklædet skal hænge lodret eller vandret. Håndklædet er også yderst dekorativt at have liggende ved vasken.

Det strikkede håndklæde er fremstillet i GOTS certificeret 100% økologisk bomuld. Det har en god sugeevne og er dekorativ på samme tid. Et kvalitetshåndklæde der er lavet for at passe på dig - og miljøet.

Tak fordi du vil være med til at gøre en forskel for miljøet. Less is more.

Lædersnoren tages ved fordel af inden vask.

By LOHN laver strikkede og hæklede interiørtekstiler i en fusion af skønhed og håndværk, omhyggeligt forarbejdet med respekt for miljøet. Det gamle håndværk er opgraderet til et moderne design med et skandinavisk udtryk, der passer til det moderne hjem.

By LOHNs inspiration er fundet i den skandinaviske natur, da naturen er den største og vigtigste kilde til skønhed og energi. Design, materialer, mønstre og farver er bevidst valgt med det for øje, at produkterne kan bruges på tværs ad de årlige modesæsoner og tendenser. Samtidig er produkterne lavet af naturlige, miljøvenlige kvalitetsmaterialer, som sikrer den lange levetid samtidig med, at det enkelte produkt har flere brugsituationer.

Køb denne
  • 275,00 kr