Bolcheværk - Havtorn og appelsin, sukkerfri bolcher

Sukkerfrit bolche med smag af havtorn og appelsin

Bolcheværk hylder det nordiske smagsunivers med dette bolche, hvor syrlig havtorn kombineres med sød appelsin. I bolchets midte er der tilsat en spids citronpulver til at forstærke syrligheden yderligere.


Havtorn er et lille orange bær, der populært omtales som nordens citron. Bærrene stammer fra en busk, som typisk vokser langs kystlinjen. Havtorn er bl.a. fyldt med C-vitamin og antioxidanter, som er med til at styrke immunforsvaret og bidrage til et normalt stofskifte. Bolcheværk bruger naturlig havtornaroma til at give deres bolcher syrlighed og smag.

Bolcherne med havtorn og appelsin er – ligesom alle Bolcheværks andre produkter – fremstillet helt uden brug af sukker. I stedet for at søde med sukker benyttes der ekstrakt fra steviaens blade, som er utroligt sødmefyldte.

Bolcher i allerhøjeste kvalitet

Bolcheværk har et ønske om at kunne tilbyde dig produkter, der er noget ud over det sædvanlige og som skal fungere som et lille stykke ren selvforkælelse.

Bolcheværk tror på, at kvalitet kan smages og det betyder, at der udelukkende gøres brug af de allerbedste ingredienser, de kan komme i nærheden af, til fremstillingen af deres bolcher. Bolcherne indeholder derfor også kun naturlige aromaer og farvestoffer.

Nettovægt: 100 gram

Indhold: se foto

Køb denne
  • 45,00 kr