Producenter: Nordic Snails - Escargots

Nordic Snails drives af iværksætterparret Ditte og Carsten, der selv har en frilandsfarm ved Roskilde.

De har begge en årelang passion for at spise traditionelle snegle i hus med hvidløgssmør, hvilket inspirerede dem til at undersøge muligheden for at drive en farm med snegle i Danmark. Dette var tilbage i 2016. Konklusionen var at det bestemt var muligt at dyrke den typiske farmsnegl af arten Plettet Voldsnegl, som vokser hurtigt og egner sig til kllimaet i Danmark.

Siden 2017 har parret produceret sneglekød og sneglekaviar til danske og nordiske restauranter. I 2021 fik Ditte og Carsten lanceret de første spiseklare detailprodukter, Escargots på dåse, med forskellige smage og velegnet til tapasbordet.

Senere i 2021 indledte Nordic Snails et samarbejde med en Litauisk bæredygtig frilandsfarm, som kan supplere Nordic Snails med flere råvarer sideløbende med deres egen produktion. Dette samarbejde sikrer at Nordic Snails kan leve op til fremtidens efterspørgsel. 

Alle Escargots er lagt på dåse og produceret i Danmark og så vidt muligt med lokale og økologiske råvarer.